Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю за Gong.bg.

...
Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю за Gong.bg.
Коментари Харесай

Владо Стоянов за шанса на България, развитието на Лудогорец и COVID-19

Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде изявление за Gong.bg . Стражът, който бе отвън терена близо три години поради тежка травма, се завърна в игра и изигра два мача като титуляр в efbet Лига. Стоянов разгласи, че българският футбол лека деградира, само че все пак националният тим има огромен късмет да се класира на Европейското състезание. Той разкри по какъв начин се оправя с ковид и показа, че управлението на Лудогорец постоянно е било правилно към футболистите.

- Здравей, Владо! Къде те намирам сега?

- Вкъщи съм сега, дружно със фамилията. Спазвам карантината и оказвам помощ с каквото мога вкъщи.

- Как минава един твой ден?

- Ставам дружно с детето, оставам брачната половинка ми да си почине. Правя закуска, играя си с детето, след което решаваме какво ще обядваме и мислим какво да вършим у дома като цяло. Един от двамата пазари, по през целия ден сме у дома и като цяло е цялостна досада, само че такова е ситуацията.

- Вероятно в тези условия е мъчно за един професионален състезател да поддържа форма?

- Трудно е, само че към този момент съумявам да се оправя. Не е същото като тренировките. Футболът не е самостоятелен спорт, груповите тренировки няма по какъв начин да се заменят, само че ситуацията е такова и би трябвало да помогнем с каквото можем на всички хора, с цел да отмине бързо пандемията.

link1 " >  LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР