Вратарят на Левски Звонимир Микулич бе избран за Играч №1

...
Вратарят на Левски Звонимир Микулич бе избран за Играч №1
Коментари Харесай

Новият вратар на Левски е сигурен: Победите скоро ще дойдат

Вратарят на Левски Звонимир Микулич бе определен за Играч №1 на „ сините “ за месец февруари. За него гласоподаваха 64% от почитателите на тима в клубното приложение. Хърватинът дойде през зимата като свободен сътрудник. Преди това той бе пази за молдовския Шериф Тираспол.

В първите си три турнирни мача Звонимир не позволи гол. Стражът бе на равнище и при триумфа с 3:1 над Берое за Купата на България, а също така нямаше виновност за попаденията против Ботев Пловдив при равенството 2:2 на „ Герена “.

„ Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен и са оценили моята работа. Надявам се в идващите мачове атакуващите играчи да имат повече шанс и някой от тях да е състезател на месеца. Водя се от философията, че постоянно може да се представям по-добре. Затова желая да отбележа работата на Ребин Сулака, Живко Атанасов, Начо Монсалве и всички, които играха в отбрана. Те ми помогнаха да запазя сухи мрежи “, съобщи Микулич пред клубната телевизия на Левски.

"Вярвам, че успехите скоро ще дойдат. Притежаваме добър състав. Изиграхме няколко положителни и няколко неприятни мача, само че мисля, че след три-четири срещи ще изглеждаме по-добре “, добави още стражът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР