Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер може да се завърне

...
Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер може да се завърне
Коментари Харесай

Тухел каза кога Нойер ще започне тренировки с отбора на Байерн

Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер може да се завърне в игра идващия месец след фрактурата на подбедрицата, допусна старши треньорът Томас Тухел.

37-годишният капитан на Байерн и на националния тим на Германия получи травмата по време на ски почивка през декември и от този момент не е играл. Първоначално той се очакваше да се върне през лятото, само че по-късно се наложи нова интервенция, което подхрани спекулациите, че той може да остане отвън игра до края на годината.

Тухел сподели пред уеб страницата DAZN, че се надява Нойер " да може да се причисли към тренировките на тима след две до три седмици. След това всичко ще се случи доста бързо ", сподели той, имайки поради пълноценното му завръщане на терена.

Изпълнителният шеф на " баварците Ян-Кристиан Дреезен също беше оптимистичен, като сподели: " Щастливи сме, че Мануел Нойер е на доста по-добър път, в сравнение с си мислехме, че е преди няколко седмици ".

Заместникът му Свен Улрайх резервира суха мрежа в първия кръг против Вердер Бремен, а Дреезен добави, че с наближаването на завръщането на германеца към този момент не търсят различен умел вратар, а по-скоро " по-млад с дълготраен капацитет ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР