Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е като застраховка живот

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е като застраховка живот
Коментари Харесай

Тер Стеген е като застраховка живот за Барселона

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е като застраховка живот за тима с решителните си намеси във значими моменти, съобщи неговият съотборник Ерик Гарсия.

Гол на Педри в 35-ата минута беше задоволителен за Барселона за успеха с 1:0 против Хетафе на " Камп Ноу " нощес, с която каталунците резервираха преднината си от три точки пред Реал Мадрид на върха в Ла Лига.

Победата над Хетафе пристигна не и без помощта на Тер Щеген, който се намеси брилянтно и избави чист гол след удар на Борха Майорал.

" Марк е като застраховка живот за нас. Със спасяванията си той сподели още веднъж, че е доста значим за нас ", сподели бранителят Ерик Гарсия, представен от испанските медии.

Самият Тер Стеген сподели, че точките против Хетафе са с цената на злато, въпреки че тимът не е играл на най-хубавото си равнище седмица след спечелването на Суперкупата на Испания.

Германският вратар е с 13 сухи мрежи в 17 мача от Ла Лига този сезон.

" Това, което се пробвам да направя, е постоянно да бъда в играта. Бях деликатен и в точния миг съумях да отвръщам ловко. Опитвам се да давам 100 % от себе си и за тима. Победи като днешната ни вършат по-силни.

Вярно е, че имахме благоприятни условия да затворим мача, само че не успяхме. Така че трябваше да страдаме до края ", сподели Тер Стеген пред " Мундо Депортиво ".
 Шави: Умората в нашия отбор си пролича
Шави: Умората в нашия отбор си пролича

Намери опрощение за незадоволителната игра против Хетафе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР