Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт)Кевин Трап е новото име, което се

...
Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт)Кевин Трап е новото име, което се
Коментари Харесай

Появи се нов фаворит за заместник на Нойер в Байерн

Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт)Кевин Трап е новото име, което се спряга за решение на проблемите на Байерн (Мюнхен) под рамката на вратата, написа “Билд ”.

Досега за любимци за привличане се смятаха  даденият чартърен в Монако Александър Нюбел и стражът на Борусия (Мьонхенгладбах)Ян Зомер, само че те биха били единствено краткотрайно решение. Трап, въпреки това, ще бъде непрекъснат претендент за №1 и ще съставлява сериозна конкуренция за Нойер, написа още изданието.

От Байерн са се свързали с представителите на Кевин Трап и са попитали дали той би желал трансфер. Малко евентуално е вратарят да е срещу да се причисли към Байерн, само че не е ясно дали отборът му ще го пусне. Айнтрахт (Франкфурт) има контракта с Трап до 2024 година и ще желае да го удължи.

Байерн продължава да търси решение за вратарския пост, откакто Мануел Нойер се контузи по време на ски и е навън до края на сезона. Отлично представилите се на Световното Доминик Ливакович и Ясин Буну също са свързвани с трансфер в мюнхенския гранд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР