Впечатляваща е работата, която вършите в София като кмет, защото

...
Впечатляваща е работата, която вършите в София като кмет, защото
Коментари Харесай

Еврокомисарят по регионалната политика даде за пример София на среща с Йорданка Фандъкова

Впечатляваща е работата, която вършите в София като кмет, тъй като кметовете знаят най-добре потребностите на жителите. Това сподели комисарят по районно развиване Корина Крецу по време на среща с кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова в Брюксел през днешния ден. Благодарение на плановете се трансформира средата и това оказва помощ европейските политики да доближат до хората, акцентира Крецу. По думите ѝ по тази причина е значимо Кохезионната политика да продължи.

" По време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в София тази тематика също бе интензивно разисквана, сподели също Корина Крецу - София е добър образец за осъществяването на Кохезионните политики на Европейския съюз. "

По време на срещата кметът Фандъкова срещна комисар Крецу с работата по плановете на столицата през новия програмен интервал. " Разширението на метрото - най-екологичният превоз, модернизирането на градския превоз и ръководство на отпадъците са огромните планове, посредством които променяме средата на живот ", показа от своя страна Йорданка Фандъкова.

София работи за подготовката на планове за продължение на разширението на третата линия на метрото към кв. " Левски Г ", " Слатина " и на първата линия към " Симеоново ". Инвестициите в обществена инфраструктура са значими както за възстановяване на живота на хората, по този начин и за основаването на устойчива среда за бизнес.

Комисар Корина Крецу изрази поддръжката си за построяването на метрото и закупуването на нови метровлакове през този и идващия програмен интервал.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР