Абитуриентският бал неминуемо е важна част от живота на всеки

...
Абитуриентският бал неминуемо е важна част от живота на всеки
Коментари Харесай

Баща благодари на непознат за благороден жест към дъщеря му

Абитуриентският бал неизбежно е значима част от живота на всеки юноша. Радостен миг, в който зрелостниците отпразнуват своето дипломиране и поемат нови и вълнуващи стъпки в развиването на живота си. Именно това е моментът, когато 12-класниците ще решат дали ще продължат образованието си и каква сфера на реализация ще изберат. По традиция у нас випуските, дружно със своите преподаватели се събират, с цел да отпразнуват и запечатат вълнуващи мемоари дружно. За едно момиче денят на „ изпращането “ е бил белязан от една огромна доброта. Бащата на момичето показа своята признателност към чужд от Асеновград, който е закарал щерка му до гимназията в Пловдив. Възпитаничката на Художествената гимназия в последния миг остава без превоз, само че за благополучие една доброта ще остане задълго в сърцата на момичето и околните ѝ.

Вижте какво показа Dani Garfild: 

„ Искам да БЛАГОДАРЯ на Христо Веселинов, кара черно BMW. Само това разбрах за него. Тъй като не го познавам ще употребявам групата, нека е тук.

Благодаря ти, че през днешния ден /14.05/ си закарал щерка ми Ирина на изпращането й от НХГ " Цанко Лавренов " в Пловдив, макар че си схванал в последния миг по този начин да се каже, че няма кой. Комшията ми Добрин Янков трябваше да я закара, само че дядо му не е бил добре и се е наложило да отидат в болница в Пловдив. Обадил се е на Христо, допускам е имал задължения, проекти за деня или някаква работа, само че той незабавно се е съгласил. Благодаря ти за благородния жест към Ирина. Пиша го в този момент, тъй като чак като се прибрах от работа разбрах какво е станало. Комши и на теб ти БЛАГОДАРЯ. “

„ На добър час на момичето и сбъднати фантазии! Винаги да среща положителното!, “ пожелават хора под обявата в мрежата.

„ Има готини хора, “ пишат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР