Впървото си дефиле от 2019 г. Насам дизайнерът Ралф Лорън

...
Впървото си дефиле от 2019 г. Насам дизайнерът Ралф Лорън
Коментари Харесай

Шоу на лежерния лукс: Ралф Лорън се завърна на модния подиум

Впървото си дефиле от 2019 година Насам дизайнерът Ралф Лорън трансформира огромна зала на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк в комфортен салон за дебюта на сбирките мъжка и дамска мода, издържани главно в черно и бяло, съобщи Асошиейтед прес.

Моделите му, измежду които бяха Джиджи и Бела Хадид, облечени в типичен скроени бели панталони и якета, коктейлно облекло и прилепнали вечерни рокли с пайети, лавираха измежду гостите, разположили се на дивани и черни кресла. Колекцията сподели черна кожа, райета и каре в алено и черно, костюми и аксесоари за езда и въодушевени от ски пистите скандинавски плетива.

Демонстрацията на лукс в есенно-зимната дамска сбирка и най-новата сбирка висок клас за мъже "Пърпъл лейбъл " е замислена месеци преди да избухне войната в Украйна, призна Лорън в своите бележки. "Тогава нещастието и разрухата, на които сме очевидци в този момент, бяха немислими ", написа дизайнерът.

Дрескодът за гостите бе коктейлно облекло. Те отпиваха шампанско и опитваха изискани ордьоври. Джесика Частейн, Хенри Голдинг, Джанел Моне и други звезди позираха на извънредно малобройния контингент фотографи.



Джанел Моне пя на предходното шоу на Ралф Лорън през септември 2019 година по време на Нюйоркската седмица на модата, което трансформира пространство на Уолстрийт в нощен джаз клуб. Дизайнерът пропусна Седмицата на модата през февруари тази година и реши да се показва отвън календара. След спирането поради пандемията той искаше да покаже интимното прекарване да бъдеш дружно с някого, раздели гостите на двойки и заложи на спокойствието и небрежната атмосфера към масички за кафе, книги и творби на изкуството.

"Този миг значи доста за мен, той бележи и моето завръщане в Ню Йорк. Не съм била в Ню Йорк от последното шоу, по тази причина за мен е чест още веднъж да съм тук ", сподели за Асошиейтед прес Моне, която този път беше посетител, а не изпълнителка в шоуто.

Джиджи Хадид откри дефилето в черни панталони и черен пуловер с остро деколте с логото "RL ". Сестра ѝ пък показа бяла вечерна рокля.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР