Войнта в Украйна едва ли ще приключи скоро, тъй като

...
Войнта в Украйна едва ли ще приключи скоро, тъй като
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Няма вероятност войната в Украйна да приключи скоро

Войнта в Украйна надали ще завърши скоро , защото съветският президент Владимир Путин регистрира вътрешни и интернационалните развития в негова позла и евентуално ще продължи с нападателните си тактичност против Украйна, заяви в четвъртък върховен чиновник на американското разузнаване, представен от " Ройтерс ".

Директорът на националното разузнаване на Съединени американски щати (DNI) Аврил Хейнс сподели пред комисията по въоръжените сили на Сената, че Русия е засилила ударите по инфраструктурата на Украйна, за да попречи на способността на Киев да придвижва оръжия и войски  и да го принуди да обмисли договаряния.

" Все по-агресивната тактичност на Путин против Украйна, като да вземем за пример ударите по украинската електроенергийна инфраструктура, има за цел да убеди Киев, че продължаването на борбата единствено ще усили вредите за Украйна и не предлага достоверен път към победа ", сподели тя.

" Тези нападателни тактики евентуално ще продължат и войната надали ще завърши скоро " , сподели Хейнс.

Хейнс и генерал-лейтенант Джефри Крус, шеф на Агенцията за разузнаване на защитата, свидетелстваха пред комисията по оценката на разследващата общественост за 2024 г . на заканите, пред които са изправени Съединените щати.
 Зеленски удостовери публично мирната конференция в Швейцария
Зеленски удостовери публично мирната конференция в Швейцария

Тя има за цел да бъде платформа, която ще сложи началото на бъдещия кротичък процес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР