Показахме, че се грижим за хората. България има нужда от

...
Показахме, че се грижим за хората. България има нужда от
Коментари Харесай

Само БСП показа как се управлява с грижа за хората

„ Показахме, че се грижим за хората. България има потребност от ляво ръководство и по тази причина би трябвало да се гласоподава за Българска социалистическа партия. Когато участвахме в ръководството бяха отпуснати 22 милиарда лева за обществена политика, имаше растеж на приходите и пенсиите, безвъзмездни детски градини и ясли, втора година майчинство, равна на 680 лв.. " Българска социалистическа партия за България " мисли за хората, за стопанската система, мисли за промишлеността. На 1-во място в Европа по промишлен напредък, на 3-то място по стопански напредък. Това прави Българска социалистическа партия, когато е в ръководството – грижи се за страната, грижи се за стопанската система, грижи се за хората “ Това съобщи претендентът за депутат в 24 МИР София и Плевен Георги Свиленски по време на тв диспути.
Той изясни, че към този момент и Международният валутен фонд, и Световната банка доста ясно споделят, че е извънредно време в България и Европа да се вкара фамилно подоходно облагане.
" Българска социалистическа партия за България " предлага необлагаем най-малко, фамилно подоходно облагане, освобождение на младежите до 26 години от ДОД и поетапно прекосяване към прогресивно облагане, тъй като правдивост би трябвало да има. Не може хората с най-високи приходи и тези с най-ниски да заплащат най-ниски налози, а цената на прехода да го поемат хората с най-ниски приходи “, безапелационен е Свиленски.
Той уточни, че Борисов към този момент 3 пъти ръководи България. В това време ние сме на последно място във всички обществено - стопански ранглисти и на първите места в класациите  по корупция, беднотия, безработица, приходи.
" ПП-ДБ се заканиха да арестуват Борисов и да разградят модела му, а няколко месеца по-късно седнаха в скута на Пеевски и гласоподаваха дружно с ГЕРБ, напомни той. " Възраждане " приказват срещу против американските бази, само че 11 депутати от тях поддържаха ратификацията за американските F16 ", разясни Свиленски.
Приоритетите на България и на Българска социалистическа партия са демографската рецесия и обществената политика.
" Ние желаеме помощ от 600 лева за първо дете, за второ - 1200 лв., а за трето -1700, четвърто 300. Предлагаме МРЗ от 1 януари 1100 лева според европейските наставления, втора година майчинство в размера на минималната заплата. Искаме да забележим България, в която младежите да живеят, да учат, да си гледат децата. Парите ще дойдат от прогресивното подоходно облагане. Българска социалистическа партия отсрочи либерализацията на тока за битовите консуматори с 1 година ", изясни Свиленски.
Българска социалистическа партия предлага национално, програмно, отговорно държавно управление от всички политически партии, без политически водачи и представители, с ясна стратегия и явен период.
„ Единствената партия, която през последните 13 години не се коалира с ГЕРБ е Българска социалистическа партия и " Българска социалистическа партия за България " като парламентарна група. Ако да има министър председател друг от Борисов, гласувайте с 24 за " Българска социалистическа партия за България ", за почтена България в мирна Европа “, прикани Свиленски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР