Бъдещото управление на България може да бъде поверено единствено и

...
Бъдещото управление на България може да бъде поверено единствено и
Коментари Харесай

България трябва да се управлява от знаещи и можещи хора

" Бъдещото ръководство на България може да бъде поверено само и единствено на хора знаещи и можещи, хора, които отстояват националните ползи, съобщи лидерът на листата на социалистите в Бургас инж. Петър Кънев на среща с гласоподаватели в клуба на пенсионера към пристанище Бургас. Той подчертава върху това, че е нужно да се върне нормалността в страната и разяснява, че не би трябвало да се позволява осъществяването на опити във връзка с ръководството на страната.
Тодор Байчев, който е на второ място в листата на обединението в Бургас, срещна присъстващите с съществени акценти от предизборната платформа на „ Българска социалистическа партия за България “. Той съобщи, че измежду един от значимите цели на Българска социалистическа партия за в бъдеще остава разрешаването на казуса с преизчисляване на пенсиите. Байчев приказва по въпроси, свързани с стопанската система и означи най-неотложните тематики, по които е нужно да бъде открита ясна позиция.
Инж. Паруш Парушев, който е на трето място като претендент за народен представител, даде съответни образци за това какво е нужно да се направи незабавно след изборите в кратковременен в дълготраен проект, с цел да се реализиран забележими резултати и дейно да бъдат позволени проблеми, стоящи пред възрастните хора и пред обществено уязвимите жители.
Областният координатор на Българска социалистическа партия в Бургас инж. Живко Господинов, който е на 25-то място в листата на социалистите, напомни, че пред последните години представителите на обединението не са изменили на своите симпатизанти и на хората, които са им се доверили, не са влизали в сглобки и сделки, по този начин, че да ги разочароват.
Кандидатите за народни представители приканиха към интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР