Войни, глад и покана за покръстване: Запасете се, трудно ще

...
Войни, глад и покана за покръстване: Запасете се, трудно ще
Коментари Харесай

Мадоната от Тревиняно със страшно пророчество: Запасете се с храна, войната идва!

Войни, апетит и покана за покръстване: „ Запасете се, мъчно ще намерите храна “. Мадоната от Тревиняно се завръща, с цел да приказва посредством визионерката Гизела Кардия - екстрасенската. Съобщението е оповестено на формалната фейсбук страница на Гизела Кардия, е тъмно знамение за идните дни.

„ Деца, войната е пред нас! “, споделя тя. 

„ Италия, Франция и Германия ще платят най-вече “, декларира визонерката, съгласно която обстановката е трагична, написа “La Repubblica ”. 

Гизела Кардия дава прецизен съвет на почитателите си. „ Отново ви апелирам да се запасите. Предупреждавам ви, с цел да не ви липсва нищо, когато ще бъде мъчно да намерите храна. "  

В посланието Дева Мария, предадено от Кардия, тя упреква хората, че не са се вслушали в думите ѝ: „ Молих се и ви умолявах да се измененията, единствено по този начин щеше да се избегне най-лошото, само че човечеството е глухо за моите апели ”. 

Пророчеството на екстрасенската шокира мнозина в обществените мрежи и те направиха паралели със протичащото се в личните си страни. 

“В Швеция приготвят популацията за симулации на вероятно съветско нахлуване “, написа Росарио М.

Не липсват и такива, които желаят Гизела Кардия да направи геополитически уточнения. „ Исках да схвана дали войната идва от Близкия изток или от Европа (Русия)? ”. На основателния въпрос има такива, които дават отговор с " каква разлика от коя страна идва, дали идва от изток или от запад, от юг или от север - постоянно е война ".

Не за първи път Дева Мария предсказва войни и скърби посредством Кардия. На 8 февруари 2022 година в едно от многото си послания: „ Западът ще стартира война против Русия и Китай, тези събития би трябвало да ви обединят, а не да ви разединяват, тъй като единствено по този начин ще бъдете по-силни “. Две седмици по-късно стартира съветската инвазия на украинска територия стартира на 24 февруари, напомня Телеграф.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР