Войната в Израел е резултат от неуспешната политика на САЩ.

...
Войната в Израел е резултат от неуспешната политика на САЩ.
Коментари Харесай

Путин: Войната в Израел е резултат от неуспешната политика на САЩ

Войната в Израел е резултат от несполучливата политика на Съединени американски щати. Украйна, въпреки и да остава член на Общността на самостоятелните страни, изначално заобикаля пълноценно съдействие. Молдова изцяло губи своята еднаквост. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета на държавните глави на Оперативно-наблюдателно дело в стеснен формат.

Руският водач предизвести против сухопътна интервенция в линията Газа. Той изрази подготвеност да посредничи в договарянията сред Азербайджан и Армения и акцентира, че Оперативно-наблюдателно дело остава издирван и ефикасен формат.

ТАСС събра главните изказвания на Путин.

ЗА Оперативно-наблюдателно дело

“Въпреки невиждания санкционен напън от страна на западните страни, заканите им да приложат така наречен вторични наказания против тези, които ще продължат да работят в двустранни формати с Русия и Беларус, нашите стопански връзки и продан в границите на Оперативно-наблюдателно дело поредно се уголемяват ”, сподели президентът. “На всичкото от горната страна сътрудниците на Русия се пробват да сплашват, да се подмажат на някого. Но водачите на страните от Оперативно-наблюдателно дело към момента са хора, които се управляват на първо място от националните си ползи ”.

 

За номиналните членове на Общността на нациите

Оперативно-наблюдателно дело продължава да бъде благонадежден и, без подозрение, издирван и ефикасен формат на съдействие, счита съветският президент. Въпреки че някои страни, които са посочени като членове на организацията – Грузия, Молдова, Украйна – “не работят във формат ”.
Например съгласно него Украйна е подписала, само че по този начин и не е утвърдила главните документи на Оперативно-наблюдателно дело.

“Изначално тя в действителност заобикаля пълномащабното съдействие. Страна като Молдова на процедура губи своята еднаквост. Елитите на тази страна въобще не мислят, че са молдовци. Те се назовават румънци ”, добави Путин.

 

За обстановката в Близкия изток

“Огромната покруса, която в този момент претърпяват израелците и палестинците, е директен резултат от несполучливата политика на Съединените щати в Близкия изток ”, сподели съветският президент.

Войната в Израел е резултат от несполучливата политика на Съединени американски щати.
Израел “е подложен на нахлуване с невиждана свирепост и, несъмнено, има право да се пази ”. Въпреки това спорът би трябвало да бъде позволен с мирни средства.
Кремъл е чувал за проекти за сухопътна интервенция в линията Газа, само че тя е изпълнена със “сериозни последствия за всички страни ”.

“Цивилните жертви ще бъдат безусловно неприемливи. Русия приема, че спорът може да бъде позволен единствено посредством договаряния за основаване на самостоятелна Палестина със столица Източен Йерусалим ”, сподели той.

 

Относно Нагорни Карабах

На дневен ред е подготовката на кротичък контракт сред Азербайджан и Армения, който най-сетне да постави завършек на този дълготраен спор, съобщи Путин.

“Руската страна безспорно е подготвена да окаже на нашите сътрудници в тази тенденция всякакво подпомагане. По-специално ние сме съгласни с организирането на договаряния в Москва, в случай че е належащо, в какъвто и да е формат ”, съобщи президентът.

За съветската стопанска система

 

“Като цяло Русия осъществя всичките си стопански проекти, всичките си проекти за обществено развиване ”, твърди Путин.

През 2023 година съветската стопанска система ще нарасне “с близо 3% и което е значимо, структурата ѝ се трансформира. В структурата на растежа 3% остават в петролния и газовия бранш, а 43% е промишленото произвеждане.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР