Войната между премиера Кирил Петков и президента Румен се засилва

...
Войната между премиера Кирил Петков и президента Румен се засилва
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Корнелия атакува Радев през вестник Дума

Войната сред премиера Кирил Петков и президента Румен се ускорява с всеки минал ден, видя ПИК. Разменените остри реплики сред двамата обаче са добре пристигнали за различен член на кабинета " Петков " - за вицепремиерката и министър на стопанската система Нинова.

Червената лидерка е в открит спор с президента, който се пробва да й вземе партията през доближени социалисти. В края на предходната година Нинова даже упрекна Румен за тежките изборни резултати, а преди изборите дълго време увърташе за поддръжка към него за втори мандат.
свързани новини50839преди 2 часа
И въпреки по-рано през днешния ден да не пожела да вземе страна в спора сред двамата, с друго свое деяние Нинова се издаде, че на драго сърце се включва във войната като част от фронта на Кирил Петков.

Става дума за партийния вестник на Българска социалистическа партия - " Дума ", чиято първа страница изгря със заглавието " Президентът взриви доверието в Българска социалистическа партия ". В публикацията се споделя, че с отдаването на съвсем пред паметника на жертвите на комунизма е срещнал неодобрението на редовите членове на Българска социалистическа партия, като мнозина леви гласоподаватели изразили възмущението си от този негов акт.

Припомняме, че преди няколко седмици към вестник " Дума " нашумя скандал, откакто ръководителят на Българска социалистическа партия се саморазправи с неуместните за нея публицисти, като ги уволни, а отпред на освободените беше дългогодишната служителка и отявлена социалистка Велислава Дърева.

Затова и надали има подозрения, че челото на днешния брой на " Дума " е било в съгласие тъкмо с Нинова. Острата публикация с пък недвусмислено демонстрира и отношението на алената лидерка към президента. Така на процедура министър председателят Кирил Петков завоюва още един съдружник във войната си с президента. При това мощен съдружник, управляващ партията, която откри за политиката.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР