Войната между институциите не е полезна за българските граждани. За

...
Войната между институциите не е полезна за българските граждани. За
Коментари Харесай

Във ВМРО наблягат на социалната политика

Войната сред институциите не е потребна за българските жители. За нас водещ остава публичният интерес, не егото и персоналните борби. Това декларира партия Вътрешна македонска революционна организация в декларация, оповестения на формалния им уебсайт. Концепцията за социализиране на маргиналните маси, увеличението на пенсиите и обществената правдивост са главните цели и през актуалната година за Вътрешна македонска революционна организация, акцентира се още в позицията.

Равносметката и главните политики на партията са били обрисувани на състоял се на 8 февруари Организационен съвет на партията, на който са били подчертани триумфите на отминалите европейски и локални избори, както и доклад за свършената през 2019 година работа от депутатите. " Приети са 15 наши законопроекта и над 50 оферти за промени сред първо и второ четене. В Закона за държавния бюджет и ДОО за 2020 година постигнахме минимални пенсии от 250 лева Подкрепа получи и първа положителна демографска мярка – наложителна детска градина за 4-годишните и 10 млн. лева за вдишване таксите на децата от обществено слаби фамилии и 70 млн. за нови детски градини. Стремежът ни е в идващия бюджет страната да поеме таксите на всички деца ", прецизират още от Вътрешна македонска революционна организация.

Въпреки спънките към приемането на Концепцията, препоръчана от заместител министър-председателя по публичен ред и сигурност, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, през миналата година в редица закони бяха внедрени ограничения за справяне със обществения паразитизъм на маргинализираните групи. Сред тях и обвързването на обществените заплащания с посещаване на децата на учебно заведение, полагане на общественополезен труд, повишение на квалификацията на получаващите помощи и други.

" Вратичката „ бързо разследване “ при изключително тежките закононарушения, с която присъдата се намаляваше с 1/3, отпадна с измененията в Наказателно-процесуалния кодекс (НПК). На първо четене мина и предлагането за разширение рамките на неизбежната защита и отпадането на „ маловажната кражба “ в Наказателния кодекс (НК) ", гласи още декларацията.

От Вътрешна македонска революционна организация прецизират, че са спрели и " притеснителната Стратегия за детето, която съдържаше текстове, несъвместими с обичайните фамилни полезности на българското общество ". Влизането в действие на Закона обществените услуги беше отсрочено с 6 месеца, с цел да се уточняват текстовете.

Изтъкнати са и триумфите на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов като министър на защитата - съществено нарастване на възнагражденията в армията, нараснал интерес към кадровата военна работа, в резултат на което беше препоръчано и увеличение на възрастта за встъпване в работа на 40 година Превъоръжаването върви с цялостна мощ и това е още една стъпка към възвръщане на достойнството на Българската войска.

Основни цели за Вътрешна македонска революционна организация тази година са: приемане на Концепцията за справяне с маргиналните групи, доброволни отряди на жители в помощ на полицията, приемането на Закон за отбрана правата и ползите на възрастните хора, където се планува обществено подкрепяне до линията на беднотия, възбрана на партиите да се финансират от икономически субекти.

Имало е редица диалози с министъра на образованието Красимир Вълчев за въвеждането на военното образование в учебните заведения и връщането на предмет „ Родинознание “ за най-малките и това са стъпки, които следва да се осъществят.

" Наша идея е въвеждането на доброволна военна служба; полицейско наличие във всяко обитаемо място; целенасочена политика за поддържане на българската еднаквост, език и просвета в обичайните и новите български общности в чужбина; законодателно регламентиране на „ Карта българин “; по-ефективна държавна поддръжка на националните читалища ", декларират в позицията.

По време на съвещанието на Организационния съвет бе изслушан и отчет за работата на евродепутатите от Вътрешна македонска революционна организация. Заместник-председателят на партията и български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки регистрира дейностите на делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в групата на ЕКР в Европарламента. Той рапортува, че в сегашния мандат следва доста сериозна работа по прословутия пакет „ Мобилност “, както и по така наречен „ зелена договорка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР