Вотът на недоверие, за да бъде успешен, трябва да събере

...
Вотът на недоверие, за да бъде успешен, трябва да събере
Коментари Харесай

Кирил Петков за службите и Израел: От CNN разбрах повече

Вотът на съмнение, с цел да бъде сполучлив, би трябвало да събере над 121 гласа и опозицията и ние знаем, че този избор няма по какъв начин да бъде сполучлив. 

Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Той изясни, че за последните 60 дни са
постигнали доста от промените, които са желали да създадат още през последното
постоянно държавно управление.
Планът за възобновяване и резистентност не пристигна отнякъде, това бяха нашите промени, които заложихме, още когато внесохме проекта по времето на предишното постоянно държавно управление ние изпълнихме 62 от 66 промени “, добави още Петков.
Съпредседателят на ПП-ДБ разяснява и проблемите към митингите на енергетиците и миньорите.

„ Тези хора са ядосани, само че не от в този момент, а от последните 10 години. Те са имали разнообразни визии за това по какъв начин енергетиката на България би трябвало да се развива “, посочи той.

По думите му, енергетиците се тормозят от това да не изгубят работните си места, само че това не е обвързвано с политиките на държавното управление.
Единственото, което вършат политиките на държавното управление е гледат да не изгубят едни средства от Европа, до момента в който всички осъзнаваме, че пазара и цените на пазара, изключително за двете американски централи, ще създадат, по този начин, че тези централи да не работят в техните цялостни мощности в идващите години “, посочи Петков.
По мотив думите на Корнелия Нинова, че „ в случай че на следващия ден вотът е несполучлив, стартират да събират подписи с избор на съмнение за националната сигурност и защитата “, съобщи:

„ Наистина не считам, че това е методът да се води предизборна акция за локални избори. Нека да водим спор кое е по-добре за градовете, какво можем да променим. Това е по-добре в сравнение с всяка седмица да вършим избор на съмнение “

Кирил Петков разяснява и думите си от през днешния ден, че се осведоми по-добре от CNN в сравнение с от ДАНС.

„ Това, което значат думите ми са, че това, което би трябвало да създадем е цялостна проверка на службите. Системата за сигурност и фрагментите, които са част от системата за сигурност, би трябвало да бъдем сигурни, че са най-големите експерти в сферата и са самостоятелни от политически партии и други обекти “, сподели той.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР