Вотът на недоверие срещу кабинета за провал във финансовата и

...
Вотът на недоверие срещу кабинета за провал във финансовата и
Коментари Харесай

ГЕРБ внесе вота на недоверие срещу кабинета и поиска връщане на хартиената бюлетина

Вотът на съмнение против кабинета за неуспех във финансовата и икономическата политика на държавното управление към този момент е импортиран в деловодството на Народното събрание. Под него са се подписали 59 депутати, заяви ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Убедени сме, че би трябвало да дадем опция на жителите на идните избори да гласоподават и с хартиена бюлетина и даже сме предложили в програмата за тази седмица на Народно събрание да бъде прегледан оня законопроект на Българска социалистическа партия, който два месеца престоява в чекмеджето на ръководителя на правната комисия от Политическа партия “, уточни Атанасова.

Предложението на Българска социалистическа партия също е за връщането на хартиената бюлетина.

„ За нас е необяснимо по какъв начин обединението, част от която внася подобен законопроект, другата част да не позволява за разглеждане и разискване на тематиката в елементи “, разяснява тя.

Поправките в Изборния кодекс обаче не влязоха в дневния ред на Народното събрание, тъй като както изясни ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, няма отчет от правната комисия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР