Вотът на недоверие е вот заради самия вот. Няма как

...
Вотът на недоверие е вот заради самия вот. Няма как
Коментари Харесай

Тома Биков: Вотът на недоверие е комплимент за правителството

Вотът на съмнение е избор поради самия избор. Няма по какъв начин претекстовете за него да бъдат съществени, защото месеци наред се водеха договаряния, а още веднъж чухме неразбираеми пояснения от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, за това, че занапред следва да се разяснят съответните корупционни проблеми, поради които ще изискат подобен, уточни пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Лидерите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се договориха да внесат избор на съмнение против държавното управление на Борисов на 17 януари 2018 година, а работната група с претекстовете да бъде подготвена до 10 януари.

ГЕРБ от своя страна заподозряха, че задачата на опозицията с внасянето на този избор е да се помрачи първото публично събитие от българското европредседателство, което ще се състои на 11 януари.

" Обикновено процедурата би трябвало да бъде противоположната - да имаш доста съществени претекстове и като последна мярка да внесеш и избор на съмнение. Дори тематиката корупция, която са избрали в действителност е разпъване на локуми и значи, че не могат да изискат избор в някой бранш от политиката. Това от своя страна е ", акцентира той.

Тома Биков добави още, че в случай че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи съществено са се заели с битката с корупцията в страната, могат да внесат иск към способените органи.

" Не мисля, че са в положение да провалят председателството, само че опитите, които вършат не са по никакъв начин приятни. Датата, един ден преди формалното вдишване на председателството от страна на България, не е определена инцидентно ", означи депутатът./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР