Вотът на недоверие е нормална процедура на опозицията, но най-вероятно

...
Вотът на недоверие е нормална процедура на опозицията, но най-вероятно
Коментари Харесай

Бивш министър: Проблемите в армията са три – пари, техника, хора

Вотът на съмнение е естествена процедура на опозицията, само че най-вероятно няма реализира триумф.

Това разясниха в студиото на „ Добро някогашният министърът на защитата Ангел Найденов и информационният специалист проф. Росен Стоянов.

„ Вотът по начало е от най-силните оръжия в инструментариума на парламентарната съпротива. Няма изненада, че се внася избор на съмнение тъкмо в този момент след локалните избори, тъй като имаше напрежение в сглобката. Не е изненада и тематиката на вота “, уточни Найденов.
В изискванията на две войни, които са в относителна непосредственост до страната и основават непосредствени опасности, държавното управление е насила да взема решения, които не се споделят от част от обществото и политическите обединения.
Ангел Найденов, министър на защитата

„ Част от националната сигурност е и секторът на енергетиката “, означи Росен Стоянов.

„ В този парламент има действителна съпротива. Работа на опозицията е да подлага на критика и да показва на обществото, редом с дейностите на властта, опция “, добави информационният специалист.
Все по-спадащото доверие в институционалността изобщо, в партийната система, ще способства за смяна на взаимоотношението и пропорциите и по-опитните политически партии ще съобразят, че е пристигнал моментът да излязат предварителни, с цел да не поемат вреди от краха.
Росен Стоянов, информационен специалист

Проблемите е армията могат да бъдат резюме с три думи – пари, техника, хора, акцентира Найденов.

„ Освен да дефинираш проблеми, би трябвало да покажеш и някаква подготвеност да подкрепиш нужните решения. Нямаме време, само че в случай че имаме задоволително средства за защита, това ще ни даде опция да намерим и по-добрите и по-бързите решения “, разяснява той.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР