Volkswagen Group работи върху електрически пикап и SUV, вдъхновени от

...
Volkswagen Group работи върху електрически пикап и SUV, вдъхновени от
Коментари Харесай

Нова автомарка дебютира на пазара тази година

Volkswagen Group работи върху електрически пикап и SUV, въодушевени от International Harvester Scout, и компанията ще покаже един от тях това лято.

Автомобилите се създават от новата основана в Съединени американски щати компания Scout Motors, която предходната седмица пусна промоционален видеоклип, който удостоверява, че разкриването е планувано за лятото на 2024 година

Главният изпълнителен шеф на Scout Скот Кео при започване на предходната година сподели, че първото транспортно средство на компанията ще бъде SUV. Той също по този начин разкри предишния месец, че Scout работи с Magna International за създаването на своите транспортни средства, в това число платформата на каросерията на транспортните средства.

SUV е транспортното средство, което се чака да бъде разкрито това лято, чийто тийзър беше показан през 2022 година Производството е планувано да стартира през 2026 година Производството на пикапа ще последва SUV в границите на една година, сподели по-рано Кео.

Производството ще се прави в нов цех, който ще бъде ситуиран покрай Колумбия, Южна Каролина. Очаква се близо 2 милиарда $ да бъдат вложени в уеб страницата, който може да създава транспортни средства за други марки на VW Group, евентуално споделящи платформата на Scout. Говори се, че здрав SUV на Audi, ориентиран към Mercedes-Benz G-Class и Land Rover Defender, е в листата с стремежи.

Оригиналният International Harvester Scout, който също оферираше каросерия пикап и SUV, беше създаден сред 1961 и 1980 година и от време на време бяха въвеждани разнообразни актуализации. VW Group закупи правата върху името Scout през 2020 година с покупката на Navistar, компания правоприемник на International Harvester.

Интересното е, че Scout предприе стъпки за комерсиална марка на някои от по-ранните табели с имена, употребявани от International Harvester за своите Scouts. Има близо 30 търговски марки, които покриват Scout 80 - името на първия Scout, пуснат от International Harvester през 1960 година - Scout 800 и Scout II, както и имена на пакети като Aristocrat, Rallye, Sno-Star, Sportstar и други.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР