Volkswagen активира обратното броене за своя двойна световна премиера -

...
Volkswagen активира обратното броене за своя двойна световна премиера -
Коментари Харесай

Volkswagen ID. Buzz и ID. Buzz Cargo – двойна премиера на 9-и март

Volkswagen задейства противоположното преброяване за своя двойна международна премиера - на 9 март напълно електрическият Bulli ще бъде показан по едно и също време с ID. Buzz (петместен) и ID. Buzz Cargo (транспортен), които започват на пътя с нулеви излъчвания. Volkswagen Commercial Vehicles сега е в последната тестова фаза на ID.

Прототипи на Buzz. сега обикалят Европа. Кай Грюниц, началник на отдела за развиване на транспортни средства във Volkswagen Commercial Vehicles показа - „ Преди да засилим серийното произвеждане на ID. Buzz, тези последни проби с транспортни средства, които са съвсем толкоз покрай положението на окончателната серия, ни дават съществени изводи за финалните линии. "

Прототипите на Buzz са единствено леко замаскирани само че това не пречи да стане ясно, че дизайнерите поредно са пренасли стила на концептуалния автомобил от 2017 година в серийната версия за 2022 година - приликите са безпогрешни. И в двете версии на Buzz още също се улавят детайлите на стила на именития T1 - истинския Bulli.

Технически новата серия е основана на модулната матрица на електрическото задвижване (MEB) от Volkswagen Group. Версиите на Buzz ще започват през 2022 година с литиево-йонна батерия с високо напрежение, която предлага брутно енергийно наличие от 82 кВтч (нето 77 кВтч). Батерията зарежда 150 кВт електродвигател, който е интегриран в задната ос, която е и задвижваща. Максималната скорост ще бъде електронно лимитирана на 145 км/ч.

Серията ще бъде оборудвана с най-новия ID. Софтуер, който ще предлага и функционалността " Plug & Charge ". Машините ще могат да се зареждат и бързо (DC/постоянен ток) в точките на доста снабдители и обменят всички нужни данни с точката за зареждане. И има още една оригиналност - в двете посоки зареждане, което разрешава да се съхранява непотребната сила от вътрешната фотоволтаична система в ID. Карате си и като се върнете назад в къщи вечерта, ще си имате задоволително ток даже когато няма слънце.

Още преди 50 години Volkswagen показа модела си T2 на панаира в Хановер като първия първообраз, задвижван от електрически мотор откъм гърба. Максималният обсег от 85 километра тогава обаче сподели, че технологията е надалеч от деловитост. Но тогава, през 1972 година, към този момент се бе родила фантазията за Bulli без излъчвания. През 2022 година тя към този момент е действителност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР