Волейболният отбор на ЦСКА ще играе за трофея на традиционния

...
Волейболният отбор на ЦСКА ще играе за трофея на традиционния
Коментари Харесай

ЦСКА надигра Миньор и ще играе за Купа Борис Гюдеров

Волейболният тим на ЦСКА ще играе за трофея на обичайния шампионат за Купа " Борис Гюдеров ". Волейболистите на Александър Попов надиграха домакините изрично от Миньор (Перник) с 3:0 (25:23, 25:18, 25:23) във втория полуфинал на XX-о юбилейно издание на шампионата в Перник.

По този метод " алените " ще играят на финала против " безконечния " противник Левски, който се наложи над Пирин (Разлог) също с 3:0 гейма в първата полуфинална среща по-рано през днешния ден. Финалът е на следващия ден (3 октомври) от 16,30 часа, а преди този момент Миньор и Пирин ще спорят за 3-о място.

Първата част на срещата стартира точка за точка и се резервира по този начин до самия край. При 23:24 състезателят на домакините Радостин Денков направи неточност от офанзива и по този начин ЦСКА завоюва първия гейм с минималното 25:23. Във втория гейм " алените " поведоха, като се откъснаха с огромна преднина. Разликата доближи до 18:10. Тогава треньорът на Миньор Асен Асенов смени половината от стартовата шестица, като в игра влязоха Стефан Маринов, вторият разпределител Калоян Николов и Петър Лазаров. От своя страна Александър Попов също направи смени, като пусна Иван Крачев и Даниел Минков. Играта продължи без смяна и гейма приключи при 25:18 за ЦСКА.

В началото на третия гейм " армейците " имаха преимущество, само че Миньор изравни при 11:11. Играчите на ЦСКА се активизираха и дръпнаха отново с няколко точки. Впоследствие двата отбора стигнаха до ново тъждество при 19:19, което се резервира до 22:22. Ас на Иван Крачев направи точка от сервис и даде нужната преднина за " алените ". Те заиграха по-спокойно и геймът приключи при 25:23 за ЦСКА за крайното 3:0.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР