Волейболният отбор на Халкбанк (Анкара), където играе българският национал Велизар

...
Волейболният отбор на Халкбанк (Анкара), където играе българският национал Велизар
Коментари Харесай

Халкбанк, без Чернокожев, на крачка от нова титла на Турция

Волейболният тим на Халкбанк (Анкара), където играе българският национал Велизар Чернокожев, е на крачка от това да отбрани купата си в турската Лига 1. Волейболистите на Халкбанк направиха страховит поврат от 0:2 до крайното 3:2 (26:28, 22:25, 25:22, 25:18, 15:11) вкъщи против Аркас (Измир) в мач №3 от финалния плейоф, игран този следобяд пред към 6000 фенове в зала " Башкент ".

Така Халкбанк поведе в плейофната серия с 2-1 победи и е единствено на победа от нова купа на Турция. Играе се играе до 3 победи от 5 мача. Четвъртата решителна среща сред двата отбора е в понеделник (9 април) от 18,00 часа българско време още веднъж в Анкара.

Вили Чернокожев за следващ път не бе в групата на Халкбанк за срещата . Нов приказен мач за актуалните първенци изигра кубинският диагонал Фернандо Ернандес, който заби страхотните 35 точки (1 блок, 3 аса и 62% успеваемост в атака) за успеха. За отбора на Аркас Адис Лагумджия осъществя 18 точки (3 блока, 1 ас и 45% успеваемост в атака), а Мерт Матич добави 15 точки (2 блока, 1 ас и 67% успеваемост в атака), само че и това не бе задоволително за триумф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР