Волейболният Левски се възражда, констатира легендарният треньор и състезател Георги

...
Волейболният Левски се възражда, констатира легендарният треньор и състезател Георги
Коментари Харесай

Волейболната легенда Георги Чолов: Левски се възражда

Волейболният " Левски " се възражда, установи именитият треньор и играч Георги Чолов. Бившият народен селекционер е впечатлен от " сините ", които победиха трагично ЦСКА с 3:2 (25:23, 26:24, 21:25, 24:26, 15:13) в мач от Купата на България.

" Похвално е това, което се случва в клуба - съобщи Георги Чолов. - Владо Николов се старае да възроди отбора. Имат доста хубава школа с много деца. Отборът е формиран от млади и опитни играчи. Треньорът Андрей Жеков е уравновесено момче. Ясна му е играта. Все още им е рано да се съпоставят с любимците " Хебър " и " Нефтохимик ", които имат отлична селекция. "
 За последно " Левски " завоюва купата през сезон 2008/09.

Чолов пророкува и доста забавна развръзка в идната борба за президент на волейболната федерация. Според него Любо Ганев няма да има за съперник досегашния необут Данчо Лазаров.

" Ще забележим Любо против различен човек от опозицията - предвижда изненадващо Георги Чолов. - Ако всичко е феърплей, може и да бутнат Данчо Лазаров. Но се колебая, тъй като на сходни избори има подправени клубове и подкупи. Всичко във федерацията е закостеняло. Уставът е от времето на комунизма. Има потребност от тотална смяна "

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР