Волейболистите на Тетевен Волей записаха втора победа във Втората осмица

...
Волейболистите на Тетевен Волей записаха втора победа във Втората осмица
Коментари Харесай

Тетевен Волей се справи със Славия

Волейболистите на Тетевен Волей записаха втора победа във Втората осмица на Суперлигата, откакто се постановиха като домакини над Славия с 3:1 (25:23, 22:25, 25:19, 25:13) в среща от четвърти кръг.

Тетевенци са на третата позиция във краткотрайното класиране с 6 точки (2 победи, 1 загуба) , Славия е осми с 0 точки и 3 провали .

" Белите " поведоха изначало, след което последва поврат. Играта продължи точка за точка, само че гостите от столицата не се отхвърлиха и още веднъж дръпнаха. Интригата се резервира и в идващите минути, само че в последна сметка домакините завоюваха частта при минимална преднина.

Тетевенци бяха преобладаващи през по-голямата част от втория гейм, само че позволиха славистите да извърнат и да излязат напред. Това предреши и изхода - Славия изравни 1:1 гейма след 25:22.

С равностойна игра започва третата част на дуела. След това състезателите на Петър Мечкаров взеха превес и още веднъж поведоха в мача.

Волейболистите от най-зеления град стартираха стремително със 7:0 в четвъртия гейм. Хегемонията им продължи до края и те без проблем затвориха дуела след 25:13 и крайното 3:1 гейма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР