Волейболистите на Монтана приемат Марек Юнион-Ивкони (Дупница) в първи кръг

...
Волейболистите на Монтана приемат Марек Юнион-Ивкони (Дупница) в първи кръг
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Очаквам да сме с една идея по-добри

Волейболистите на Монтана одобряват Марек Юнион-Ивкони (Дупница) в първи кръг на Първа осмица в Суперлигата при мъжете. Двубоят е на 30 октомври от 18:30 часа в монтанската зала „ Младост “ Старши-треньорът на Монтана Даниел Пеев съобщи за BGvolleyball.com , че отборът му излиза за победа на старта на шампионата.

„ Ситуацията към днешна дата е доста динамична. Едни не могат да започват в Суперлигата, други имат здравословни проблеми с по един-двама състезатели и всеки ден може да се случи нещо. Но това е ситуацията и би трябвало да го преодолеем. "



„ Като цяло ние сме добре. Започваме против Марек, като излизаме да играем и да се борим за победа. Вече имахме един мач с дупничани в предварителния шампионат, където постигнахме победа с 3:1 гейма. "

" Сега чакам да сме една концепция по-добре от старта на миналия шампионат. Но това към този момент ще се види на игрището. След като към този момент се срещнахме един път, познаваме се и знаем опциите си. Тук въпросът е по какъв начин ще изиграят този мач момчетата и доколко ще изпълнят поставените задания. Единственото, за което скърбя е, че още веднъж залите са затворени за аудитория. Феновете са значими за всеки един тим и се надявам скоро още веднъж да бъдат допускани на трибуните. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР