Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) победиха като гост Левски София

...
Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) победиха като гост Левски София
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Не се предадохме и успяхме да стопим огромния пасив във втората част

Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) победиха като посетител Левски София с 3:0 гейма, в мач от 12-ия кръг на Суперлигата при мъжете и започнаха триумф в пролетния дял от шампионата. Треньорът на Марек Виктор Карагьозов съобщи за BGvolleyball.com, че целият му тим е бил изпълнен с готовност и мотивация за победа.
 Марек удари Левски в София след 25:10 в първия гейм (видео + галерия)

" Стартирахме доста добре и отбелязахме безапелационен първи гейм, като оставихме Левски на едвам 10 точки. Това внесе утешение в редиците на момчетата и във втората част „ сините “ поведоха с огромна разлика. Ние обаче не се предадохме и успяхме да стопим пасива си, който беше осем точки. Успяхме да спечелим втората част с 28:26 и считам, че това бе преломният миг в мача. В третата част още веднъж имахме водеща роля и затворихме срещата в три гейма. "
 Левски - Марек Юнион-Ивкони @@@

" Като цяло тимът ни сподели страхотна мотивация и готовност. Имахме известни терзания в посрещане след напускането на умел състезател като Златан Йорданов, който отиде в Турция, само че състезателите демонстрираха резистентност и се оправиха. Доволен съм от успеха, тъй като тя е над директен съперник за четворката в Суперлигата. Вече сме пети в класирането, напредваме и преследваме все по-добро показване. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР