Волейболистите на Левски София записаха 15-а победа в Efbet Супер

...
Волейболистите на Левски София записаха 15-а победа в Efbet Супер
Коментари Харесай

Николай Желязков: Влизаме в ритъм и почваме да мислим за мача с Пирин

Волейболистите на Левски София записаха 15-а победа в Efbet Супер Волей, откакто надиграха Черно море (Варна) с 3:0 гейма в мач от 20-ия кръг на шампионата. С това " сините " още веднъж са втори във краткотрайното класиране с 45 точки и 5 загуби. Ето какво показа старши треньорът на отбора Николай Желязков след мача:
 Левски още веднъж втори в НВЛ след бърза победа над Черно море Левски още веднъж втори в НВЛ след бърза победа над Черно море
" Смятам, че спечелихме справедливо. Черно море са ни много неуместен съперник, без значение от това, че в този мач спечелихме. Съперникът играе сносно в отбрана, бърка много малко в офанзива. Има забавни нападатели. На моменти направихме някои неточности, заради които във тория гейм имахме обстановки, в които резултатът беше непосредствен, само че като цяло бях спокоен. Момчетата демонстрираха добра игра. След мача с Добруджа имахме време за подготовка, да починем, да се възстановим. Влизаме в темп и почваме да мислим за мача с Пирин в събота. В Разлог обичайно се играе мъчно. Ще би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим и ще създадем всичко допустимо да сме оптимално съсредоточени и да се подравим с триумф. ”

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР