Вокалистът на "Маруун 5" Адам Левин и съпругата му Беати

...
Вокалистът на "Маруун 5" Адам Левин и съпругата му Беати
Коментари Харесай

Адам Левин и Беати Принслу станаха родители за втори път


Вокалистът на "Маруун 5" Адам Левин и брачната половинка му Беати Принслу посрещнаха на бял свят второто си дете, което още веднъж е момиченце.

Според E! News дребната сестричка на към този момент 15-годишната Дъсти Роуз е кръстена Гео Грейс, само че тази вест занапред следва да бъде оповестена от щастливите родители.

БГНЕС напомня, че 38-годишният артист и половинката му оповестиха публично, че са в очакване на второто си отроче през септември предходната година. Преди това манекенката на "Виктория сикрет" към този момент бе споделила щастливата новина, като разгласява в "Инстаграм" профила си свое селфи с към този момент много позакръглено коремче и заглавие "Втори рунд".

Това обаче едва ли ще е "последният рунд" за двамата поради обстоятелството, че преди година Адам призна какъв брой доста желае “да има 100 деца...повече, в сравнение с е обществено отговорно да си разреши човек". По-късно той показа, че и брачната половинка му споделя това мнение, защото е израснала единствено дете и постоянно е мечтаела за братя и сестри.

Чаровната супермоделка и поп звездата се залюбиха преди 5 години, а от 2014 година към този момент са и щастливо женени. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР