Вокалът и фронтмен на британската музикална група Продиджи Кийт Флинт

...
Вокалът и фронтмен на британската музикална група Продиджи Кийт Флинт
Коментари Харесай

Почина вокалът на Продиджи Кийт Флинт

Вокалът и фронтмен на английската музикална група " Продиджи " Кийт Флинт е бил открит мъртъв в дома си в Англия. Смъртта го застига на 49 години , оповестяват международните информационни организации.

Певецът от Дънмоу, графство Есекс, е бил открит от полицията тази заран, след кола за спешна помощ се е отзовала на сигнали за мъж, който е в безсъзнание. Смъртта му не се преглежда като подозрителна .

" Бяхме извикани да помогнем на изпаднал в неволя мъж на адрес в Брук Хил, Норт Енд, малко след 8:10 часа (10:10 часа българско време) ", посочи представителят на полицията в Есекс.

" Отзовахме се и, за жалост, 49-годишен мъж беше разгласен за мъртъв на мястото. Неговите близки бяха осведомени. Смъртта не се преглежда като подозрителна и документите ще бъдат готови за следователя ", допълниха от полицията.

Флинт неотдавна се е завърнал във Англия от турне в Австралия и е трябвало да стартира турне в Съединени американски щати през май.

" Продиджи " получиха популярност с това, че трансфораха своя ъндърграунд рейв тон в част от музикалния мейнстрийм с двата си фамозни сингъла " Firestarter " и " Breathe ". Групата се трансформира в една от най-успешните във Англия през 1990-те години, създавайки шест албума, достигнали до номер едно в класациите.

Флинт в началото участваше като танцьор в групата, само че закупи мигновена международна популярност, откакто записа парчето Firestarter. Скоро той стана прочут с неповторимите си прически, тежкия грим към очите и енергичните осъществявания онлайн.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР