Военни медици са наградени след успешна мисия в Мали. Това

...
Военни медици са наградени след успешна мисия в Мали. Това
Коментари Харесай

Военни медици наградени след мисия в Мали

Военни медици са наградени след сполучлива задача в Мали. Това оповестиха от Военномедицинска академия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Медицинският екип получи оценки от министъра на защитата за високите достижения в службата, осъществяване на служебните отговорности в комплицирана конюнктура и за проявения висок професионализъм, отговорност и издръжливост, допълниха от болничното заведение.

Екипът е поздравен от началника на болничното заведение генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Той е изразил насладата си, че медиците се връщат здрави.

" Получените от сътрудниците ни мнения са отлични, включително и във връзка с обстановката с COVID-19 в самата база - както при диагностиката, по този начин и при лекуването. Добрите оценки са голяма чест за България и за Българската войска ", добавя Мутафчийски при посрещането на екипа.

Преди седмица военните медици предадоха алегорично щафетата на свои сътрудници, които в идващите четири месеца ще подсигуряват Мисията на Европейския съюз за образование на силите за сигурност на Мали. Задачата им е да се грижат за здравето на персоналния състав на щаба на интервенцията, основан в столицата Бамако.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР