Военен самолет се разби в жилищна сграда в руския град

...
Военен самолет се разби в жилищна сграда в руския град
Коментари Харесай

Боен самолет Су-34 се разби в жилищна сграда в руския град Ейск, има поне една жертва и ранени

Военен аероплан се разруши в жилищна постройка в съветския град Ейск, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция, базирайки се на очевидци и на съветското министерство на защитата.

По последни данни е умрял минимум един човек, трима са в болница в тежко положение.

На фрагменти, оповестени в обществените медии, се вижда по какъв начин голямо огнено кълбо избухва от многоетажна постройка. По информация от съветски новинарски организации водачите са катапултирали и чиновници сега се пробват да получат информация за жертви на земята.

Новинарската организация РИА Новости заяви, че става въпрос за аероплан Су-34, свръхзвуков изтребител-бомбардировач, който се е разрушил по време на подготвителен полет. ТАСС заяви, че злополуката е била породена от пожар в мотора.

Съобщава се, че на самолета не е имало ракети, само че е имало снаряди за авиационно оръдие, които са детонирали.

Агенция " Интерфакс " цитира информация от локалното министерство на изключителните обстановки, съгласно която пожар е избухнал на пет етажа на жилищната постройка, горните етажи са се срутили и към 45 жилището са били развалени.

Ейск се намира в Красноснодарския завършек на Русия, на брега на Азовско море, което отделя Южна Украйна от Южна Русия. На отсрещния бряг е град Мариупол, който бе високомерен от съветските сили през май.

Russia’s Yeysk.
A military aircraft just crashed into a huge residential block.
— Illia Ponomarenko???????? (@IAPonomarenko)
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР