Водолеят е фантазьор и мечтател, въпреки че на пръв поглед

...
Водолеят е фантазьор и мечтател, въпреки че на пръв поглед
Коментари Харесай

Неочаквани черти на зодия Водолей

Водолеят е мечтател и идеалист, макар че на пръв взор въобще не наподобява като човек, който има малко общо с действителността.

Често причина за неуспехите на Водолея са личните му заблуди. Водолеят е податлив да влага доста сили в безусловно неперспективни планове. Той рядко се вслушва в препоръките и не обича и самият той да дава препоръки, даже да го молят негови близки.

Водолеите са извънредно подобаващи за шпиони, защото не се набиват на очи, а в това време са много интелигентни. Водолеят е безспорен индивидуалист и въобще не се интересува от мнението на близките, даже да е наясно, че неговото мнение е изцяло неправилно.

 Характер на Водолей

Не е добра концепция да се дава паричен заем на човек, роден под знака на Водолей, защото той мъчно ги връща, а най-често въобще не помни, че е взел пари на заем от някого.

Когато кредиторът си изиска парите назад, Водолеят е напряко засегнат от нахалството му, защото е изискал парите с една единствена цел - да помогне на някого.

Водолеят обича да дава лъжливи обещания и счита, че това е изцяло задоволително, с цел да зарадва някой, който има потребност от помощта му. Обикновено до реализация на обещанията не се стига. В работата си постоянно е ленив, обича да плете интриги – както на работното си място, по този начин и измежду най-близките си.

 Водолей

Въпреки че е роден клеветник, Водолеят счита, че неговата задача е да избави човечеството, по тази причина непрекъснато се пробва да откри метод да я извърши. Любимо забавление на Водолея е да схваща нови пикантни детайлности за живота на хората и по-късно да ги споделя на останалите, с цел да покаже какъв брой е информиран.

Трудно е Водолей да бъде зает със сериозна връзка. Когато се оженят, те мечтаят единствено за момента, в който още веднъж ще са свободни, с което вгорчават живота на половинката си.

Водолеят е тираничен в фамилията си и с отвращение харчи пари за околните си. За другари Водолеят би трябвало да избира хора, родени под знака на Везни, Лъв, Риби, Стрелец и Близнаци. Телецът и Скорпионът постоянно не могат да се понасят с Водолея още от пръв взор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР