Водещо частно училище-интернат назначи робот с изкуствен интелект за свой

...
Водещо частно училище-интернат назначи робот с изкуствен интелект за свой
Коментари Харесай

ИИ чатбот стана новият главен учител на елитно частно училище с £32 хил. такса във Великобритания

Водещо частно училище-интернат назначи робот с изкуствен интелект за собствен нов „ основен преподавател “. Cottesmore School в Западен Съсекс работи с разработчик на изкуствен интелект, с цел да сътвори Абигейл Бейли. Главен преподавател, който наподобява тъкмо както бихте очаквали от учител в едно от най-хубавите учебни заведения в Обединеното кралство. С изключение на обстоятелството, че е направена от пиксели.

Главният шеф на учебното заведение, Том Роджърсън, счита, че тя ще играе значима роля в поддръжката както на учениците, по този начин и на личния състав.

Ние стъпваме в бъдещето, като резервираме главните полезности на обичайното обучение. Въвеждането на AI не е за подмяна на нашите отдадени преподаватели, а за увеличение на техните качества и гарантиране, че нашите възпитаници получават допустимо най-хубавото обучение.

Абигейл, или госпожа Бейли, както може би е известна на учениците, има набор от функционалности, които ще разрешат да се оправи с разнообразни функции в учебно заведение. От работа с членове на личния състав за подкрепяне на възпитаници с ADHD до писане на учебни правила, Абигейл към този момент ще бъде разполагаем.

Технологията зад цифровия преподавател работи по сходен метод на чатботове като ChatGPT.

Абигейл може да обработва голямо количество данни за малко време и да употребява машинно образование, с цел да се приспособява към нови сюжети.

Роджърсън добави:

Хубаво е да мислиш, че някой, който е необикновено добре подготвен, е там, с цел да ти помогне да вземеш решения. Това не значи, че в никакъв случай не търсиш съвет и от хората. Разбира се, че го правиш. Просто е доста успокояващо и успокояващо да знаеш, че не е нужно да звъниш на никого, да безпокоиш някого, не е нужно да чакаш отговор.

Cottesmore, смесено на ден и пансионно учебно заведение, което начислява такси до £32 хиляди годишно, стана първото учебно заведение в страната, което назначи ИИ за началник на ИИ по-рано тази година. Учениците даже са получили свои самостоятелни AI роботи, които ще им оказват помощ да схванат личните си неповторими способи на учене.

Друг бот, Джейми Райнър, пое ролята на „ началник на AI “ и ще помогне с планирането и тактиката на изкуствения разсъдък.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР