Водещият на вечерното шоу по bTV - Николаос Цитиридис показа

...
Водещият на вечерното шоу по bTV - Николаос Цитиридис показа
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис показа среден пръст на Костадин Костадинов в ефир

Водещият на вечерното шоу по bTV - Николаос Цитиридис сподели междинен пръст на водача на "Възраждане " Костадин Костадинов по време на днешния епизод на предаването.
Причината - обстановка, която се разви по-рано тази седмица в Народното събрание. По време на дебатите по приемане на обща позиция на Народното събрание за войната в Украйна, депутатът от "Възраждане " Искра Михайлова се оплака, че сътрудника ѝ от "Продължаваме смяната " Христо Петров - Ицо Хазарта е посочил непристоен жест към Костадинов. "По време на изявлението на доктор Костадинов в залата беше показан непристоен жест, който не отива освен на Народното събрание, на тематиката, която обсъждаме, изобщо на възпитанието, което би трябвало всеки един от нас да демонстрира освен тук, а на всички места ", разяснява Михайлова от парламентарната естрада.
Депутатката изясни, че не помнела името на сътрудника, посочил неприличния жест, само че той бил прочут като Ицо Хазарта. Председателят на Народното събрание Никола Минчев ( "Продължаваме смяната ") незабавно наказа своя съпартиец със забележка след сигнал на националната представителка Искра Михайлова от "Възраждане ".
По време на "Шоуто на Николаос Цитиридис " довечера водещият преразказа обстановката и добави: "Аз считам, че няма по какъв начин да знаем дали това е истина. Опитът ми демонстрира, че междинен пръст против Костадин Костадинов би изглеждал по този начин ", сподели Цитиридис, след което сподели жеста, който обаче беше цензуриран с шеговита картинка.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР