Водещият на предаването „120 минути” по Би Ти Ви Светослав

...
Водещият на предаването „120 минути” по Би Ти Ви Светослав
Коментари Харесай

Светльо Иванов има интересна слабост в характера, за него в телевизията се носят легенди

Водещият на предаването „ 120 минути” по Би Ти Ви Светослав Иванов е пословично заплеснат. Преди дни журналистът беше засечен да моли от улицата собствен сътрудник да му метне от прозореца на нюзрума забравена кутия с цигари, написа " Уикенд ".

Едва излязъл от постройката на малкия екран, Иванов възпламени папироса и жадно засмука пушек от нея. След още две-три дръпвания той се сети, че е не запомнил аварийна си кутия цигари на бюрото си и звънна по джиесема на сътрудник. „ Хайде да ми я метнеш през прозореца, аз съм изпод и ще я поема. Завий я в пликче, което да омекоти удара”, даде указания тв звездата. Поръчката беше изпълнена незабавно и от един от прозорците полетя найлонова торба, която водещият хвана изкусно с ръце.

Запасен с тютюн за идващите няколко часа, Светльо поел с бодра крачка към къщи. Пътьом той минал през кошче за отпадък, където усърдно угасил и хвърлил фаса си. Популярният публицист доста внимава да не замърсява столичните улици и градинки с угарките си, тъй като е лице на медията, инициирала акцията „ Да почистим България заедно”.

За това какъв брой отвеян е Иванов, нееднократно е алармирала и брачната половинка му Вяра Деянова. „ Дано някой ден той да не не помни и щерка ни Йоана някъде”, споделяла е госпожата пред приятелското си обграждане.

Водещият на „ 120 минути” постоянно тръгвал от къщи или от службата без връзката си с ключове. Случвало се и да поеме към летището без самолетен билет и паспорта си. Веднъж пък изял шарените топчетата на ароматизатор за въздух, тъй като ги объркал с желирани бонбони.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР