Водещият Кенан Томпсън даде начало на церемонията по връчването на

...
Водещият Кенан Томпсън даде начало на церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Игра на калмари спечели първото Еми на Ли Джун-дже, а Еуфория завоюва второ на Зендая

Водещият Кенан Томпсън даде начало на церемонията по връчването на премиите " Еми " с отдаване на респект към малкия екран с музикален номер, отдаден на известни песни от сериали като " Приятели ", " Бандата на Брейди " и " Игра на тронове ", като омаловажи ТikTok, наричайки приложението " дребна отвесна телевизия ".

След като музиката спря, той разгласи, че първата премия ще бъде връчена от Опра Уинфри, която излезе на сцената, държейки статуетка " Еми " и разгласи, че вечерта ще бъде " празненство! ".

Първото отличие на тазгодишната гала бе присъдено на Майкъл Кийтън за ролята му в " Абстиненция " (Dopesick). Уинфри и Кийтън се прегърнаха преди тя да му връчи трофея за най-хубав артист в минисериал. " Това е нещо доста ", сподели артистът за наградата, който получи за присъединяване си в драмата за опиоидната рецесия.

Шерил Лий Ралф изправи публиката в залата на крайници, като одобри премията за най-хубава поддържаща актриса в комедиен сериал за " Начално учебно заведение Абот " с къса, само че възторжена ария.

" Аз съм заплашен тип, само че не пея жертвена ария. Аз съм жена, аз съм актьор и знам къде е мястото на моя глас ", изпя тя. След това насърчи всеки, който се съмнява в фантазията си: " Излязох тук, с цел да ви кажа, че ето по този начин наподобяват нещата, когато вярваш ".

Публиката, измежду която бяха доста от най-големите телевизионни звезди, се изправи на крайници, с цел да приветства Ралф.

Брет Голдщайн от " Тед Ласо " завоюва премията за поддържащ артист в комедиен сериал, а Матю Макфейдън от " Наследници " и Джулия Гарнър от " Озарк " бяха удостоени с оценките за поддържащи артисти в трагични поредици, предава Българска телеграфна агенция. Аманда Сейфрид завоюва премията за най-хубава актриса в минисериал за присъединяване си в " Отпадането ".

Зендая, Джейсън Съдейкис и Джийн Смарт станаха повторни спечелили на премиите " Еми " нощес, като на церемонията бяха отличени и няколко артисти, които сграбчиха наградата първи път, измежду които беше и Ли Джун-дже от " Игри на калмари ".

" Благодаря, че създадохте такова безвредно пространство за правене на този доста сложен сериал ", сподели Зендая, която получи премията за на-добра актриса в трагичен сериал за ролята ѝ в " Еуфория ".

Ли Джун-дже завоюва оценката за най-хубав артист в трагичен сериал.

Съдейкис завоюва втория си следващ трофей за най-хубав артист в комедиен сериал за присъединяване си във футболната комедия " Тед Ласо ", а Смарт сграбчи премията за най-хубава актриса за присъединяване си в комедийния сериал " Хитрини ", отдаден на стендъпа.

" Наследници " и " Тед Ласо " взеха водещите награди " Еми " на гала, утвърдила въздействието на малкия екран и отличила световната сензация " Игра на калмари ", заяви Асошиейтед прес.

Вдъхновяващият звук от посланията на звезди като Зендая, Лизо и Шерил Лий Ралф бе в контрастност с мрачното въодушевление от повествованието на отличения за най-хубав трагичен сериал " Наследници " и даже на спечелилия в категория най-хубав комедиен сериал " Тед Ласо " на 74-ите награди за телевизионни праймтайм продукции в Съединени американски щати.

" Наследници " подели премиите в категориите за трагичен сериал с дръзката южнокорейска поредност " Игра на калмари ". Ли Джун-дже стана първият азиатец, спечелил " Еми " за артист в трагичен сериал. " Благодаря, че сподели по този начин изобретателно на екран проблемите, пред които всички се изправяме в живота си ", обърна се той към основателя на сериала Хуанг Донг-хьок, спечелил режисьорската премия " Еми " за трагичен сериал. На корейски език Лий благодари на публиката в родината си.

Зад кулисите Хуанг сподели, че това е " огромен миг за нас ", а Лий уточни, че чака премиите да отворят вратите и пред други корейски артисти.

Създателят на " Наследници " Джеси Армстронг провокира реакциите на публиката в салона на церемонията, когато загатна новия английски крал Чарлз Трети в словото си след приемане на трофея за сериала.

" Това е значима седмица за наследниците - нов крал на Обединеното кралство, тази премия за нас. Очевидна за нас са дали своят вот малко повече хора, с цел да спечелим, в сравнение с за принц Чарлз ", обърна се Армстронг към публиката. " Не споделям, че ние сме повече законни от него. Ще оставим това на други хора ".

Селма Блеър, която приказва обществено за болестта си от множествена склероза и се появи с бастун на сцената, също бе бурно приветствана.

Блясъкът се върна на церемонията с доста ярки цветове в тоалетите на участниците и гостите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР