Водещи, миски и актриси използват изолацията, за да подобрят удобствата

...
Водещи, миски и актриси използват изолацията, за да подобрят удобствата
Коментари Харесай

По време на криза: Бум на ремонтите в домовете на родните звезди

Водещи, миски и актриси употребяват изолацията, с цел да подобрят удобствата в дома си

Докато някои се редят по опашки пред Бюрата по труда, родните звезди пръскат пари и влагат в парцелите си. Кризата за тях отвори нови благоприятни условия – имат време за похарчат насъбраното от тлъстите си възнаграждения, а специалисти по интериорен дизайн и майстори на драго сърце одобряват поръчките им.

Повечето от фолк певиците по този начин или другояче нямат изяви и се постанова да прекарват много часове вкъщи. Някои от тях взеха решение, че в този момент е моментът да обновят интериора и да си основат повече улеснения у дома. Други се върнаха в родните си градове, където също оказват помощ на родителите си да пребоядисат стени, да обзаведат с нови мебели и да претворят хрумвания, които от дълго време са възнамерявали. Гласовитата изпълнителка Райна е една от тях, откакто реши, че ще се усеща най-добре, в случай че се изолира при фамилията си в Сандански.

Преслава пък се запъти към Лютиброд във Врачанския балкан, откъдето е семейството на мъжа й Павел. Само по този начин дребната им щерка можела умерено да се забавлява на двора, а певицата има опция да се разхожда по безлюдни пътеки в планината. Двамата с Павел към този момент обмислят какво да реконструират, с цел да приспособяват оптимално средата за момиченцето си през лятото. Тъй като сезонът към момента е под въпрос, по всяка възможност проектите им за отмора на морето ще пропаднат, само че за сметка на това ще отскачат по-често до къщата си в Искърското дефиле.

Синоптичката Гери Малкоданска даже си навлече гнева на съседите, тъй като се отдаде на деен ремонт, до момента в който страната ни е в изключително състояние. Заедно със своя брачен партньор – интериорния дизайнер Алекс Ковачев, двамата неотдавна се снабдиха с апартамент, който имал потребност от сериозна интервенция, с цел да пасне на усета на ВИП двойката. Къртенето и блъскането обаче не се понравило на близките, които почнали да недоволстват от шума. Малкоданска и половинката й обаче нямат избор, тъй като няма къде да живеят и би трябвало да се нанесат в най-кратки периоди. 

Най-пестеливи, а и прозорливи, се оказаха някои любимци от актьорските среди.

Обичаната и постоянно усмихната Албена Михова си купи къща в Троянския Балкан. Въпреки че постройката е на съвсем цялостен век, тя се е захванала с ремонта и въобще не скучае на село. Компания й вършат сина й със своя другарка, като Михова не е спряла изцяло и да работи. Тя преподава на деца и споделя опита си пред камера, с цел да почерпят те от комедийния гений на актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР