Водещата Цветанка Ризова не се е омъжила. Много БГ таблоиди

...
Водещата Цветанка Ризова не се е омъжила. Много БГ таблоиди
Коментари Харесай

Цветанка Ризова: Това е изумително!

Водещата Цветанка Ризова не се е омъжила. Много БГ таблоиди побързаха да тиражират новината, че журналистката се е разписала в гражданското със своя фаворит - столичния юрист Красимир Недев. " Младоженците " били толкоз дискретни, че не поканили нито един родственик и другар на церемонията и даже не полели щастливото събитие.

Тази загадъчност накара близки до водещата на " Лице в лице " и нейния другар да разясняват, че е невероятно Ризова и Недев да са сключили брак, без въобще да упоменат за това. За множеството от тях новината за " тайната сватба " е фалшив. " Ще се радваме доста да се оженят в действителност, само че още не са вдигнали женитба ", безапелационни са остарели другари на Цветанка Ризова.

Наскоро телевизионерката и обичаният й мъж се върнали от отмора в Гърция, само че това несъмнено не е било " сватбено странствуване ", сигурни са техни познати. Преди да заминат на море в южната ни съседка, двамата релаксирали в дребен, само че изтънчен хотел в Боженци. Красимир Недев дори разгласява фотоси от паметни местности край старопланинското населено място, където възнамерявали някой ден да си купят къща.

Водещата на " Лице в лице " и юристът от години са доста близки с естрадната звезда Васил Найденов. " Звучи като научна фантастика да сключат брак, без Васил Найденов да им бъде кум, още повече че и Цветанка, и Красимир са споменавали, че в случай че се оженят, ще поканят Кеца да им кумува ", настояват сътрудници на Ризова.

Самият артист призна, че е чест посетител на Цветанка в жилището й в централен регион на София, в който живее и нейният обичан. Найденов е впечатлен от домакинските умения на приятелката си, която се справяла отлично в кухнята и с лекост създавала топла атмосфера и уют за своите посетители. " Зад строгата й осанка се крие купонджийка по душа, която обожава музиката ", споделят общи другари на Ризова и Недев.

Избраникът на телевизионерката пък бил не просто меломан, а " прикрит музикален гений с голям гласов капацитет ", издават столични адвокати. Музиката го сближила с най-големите имена в българската сцена, а с някои от тях даже имал опция да пее на една сцена.

Водещата на " Лице в лице " и юристът не носят и годежни пръстени, излиза наяве от техни фотоси. Ризова неотдавна е с тънко украшение на пръста си, което обаче нямало отношение към публично обвързване.

Двамата влюбени са запазили прелестни връзки с предходните си брачни сътрудници. Цветанка Ризова бе омъжена за предприемача в областта на телекомуникациите Анатоли Георгиев, от който има наследник Георги, а Красимир Недев постоянно помества в социалката си снимки на своите пораснали деца.

За " България Днес " Цветанка Ризова сподели: " Това е удивително! Някой да се интересува от моя персонален живот?! Нали разбирате, че в никакъв случай няма да разясня нищо от него! ", безапелационна бе тв водещата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР