Водещата платформа за специализирани разплащания Paysafe анонсира присъединяването на две

...
Водещата платформа за специализирани разплащания Paysafe анонсира присъединяването на две
Коментари Харесай

Платформа за специализирани разплащания представи две нови попълнения в дивизия Дигитални портфейли

Водещата платформа за профилирани разплащания Paysafe анонсира присъединението на две дами към лидерския екип, зает с развиването на Дигиталните портфейли в компанията – Рейчъл МакШейн и Меган Оксман. Освен, че е образец за уговорката на Paysafe да насърчи реализацията на дамите в софтуерната промишленост, стъпката е част от тактиката на Paysafe напълно да трансформира своята бизнес линия под управлението на новия основен изпълнителен шеф Чираг Пател. Рейчъл МакШейн влиза в ролята на основен финансов шеф на дивизията, а Меган Оксман ще заеме основана особено за нея позиция - старши вице-президент Разработване на нови артикули.

 435b3262-ec3d-109d-858f-f50d43a1867f

С 15 годишен опит във финансовата промишленост, Рейчъл МакШейн има богати познания и солидни лидерски умения за позицията. Преди да стане част от екипа на Paysafe, тя работи в Британската мултинационална банка Barclays, където прекарва последните 10 години от кариерата си, последно като шеф финанси за Корпоративното звено на банката. Била е и шеф Търговски финанси в дивизия Транзакционно банкиране. Нейният опит в работата с разнообразни финансови артикули и услуги – в това число четири години в Barclaycard, преди този момент в KPMG и други – ще обогати визията на Paysafe в другите пазарни вертикали, върху които се концентрира компанията.

 6429fe47-863e-dc98-bc13-a6d9e4a79572

Меган Оксман, която ще се причисли към екипа на Paysafe на 1 март тази година, разполага със забележителен интернационален опит в посока бизнес развиване и нововъведения за някои от най-големите потребителски марки в света. Тя прекарва последните осем години в екип Плащания на колоса Amazon, където дава отговор за стартирането и ръководството на редица нови артикули за потребителски заплащания. Преди това тя работи в едноименната фондация Bill & Melinda Gates Foundation, където е отдадена на задачата да усъвършенства достъпа и потреблението на финансови услуги по целия свят. В Paysafe Меган Оксман ще управлява създаването на нови артикули за бизнес линията Дигитални портфейли, в това число разнообразни трансформиращи начинания, измежду които и вграденото финансово решение (embedded finance) на компанията взаимно с Binance на криптоборсата, което беше обявено неотдавна.

Чираг Пател, основен изпълнителен шеф Дигитални портфейли в Paysafe:

„ Щастлив съм да поздравявам Рейчъл и Меган в екип Дигитални портфейли в Paysafe. Техният опит приказва доста и имам вяра, че и двете имат гения и визията да трансформират дивизията ни, като по едно и също време с това спомогнат да удвоим предлагането към клиенти и да останем пионер в света на цифровите портфейли. ”

Рейчъл МакШейн добави:

„ Вълнувам се от опцията, която получих да стана част от екипа в ролята си на основен финансов шеф и да работя дружно с Чираг Пател, както и с Изи Даууд, основен финансов шеф на Групата. Сигурна съм, че дружно ще осъществяваме стратегическия проект за ускорение на растежа и възстановяване на услугите ни за клиентите и сътрудниците ни “.

Меган Оксман добави:

„ Клиентите на дивизия Дигитални портфейли в Paysafe са на „ ти “ с новите технологии, те са финансово грамотни и с високи упованията към нас, поради което съм същински разчувствана да стана част от екип, фокусиран върху нововъведенията, с цел да отговорим на тези упования. Нямам самообладание да работя с Чираг и екипа, с цел да създадем нови артикули и услуги, които нашите клиенти обичат! “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР