Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова направи

...
Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова направи
Коментари Харесай

Ани Цолова направи невероятно признание за Виктор Николаев: С него сме двойка, а не просто двама души, водещи заедно

Водещата на утринния блок по Нова телевизия Ани Цолова направи доста мощно самопризнание за сътрудника си Виктор Николаев. В изявление за mila.bg чаровната журналистка разгласи, че те са не просто тандем, а единствената телевизионна двойка. По думите й, двамата с Виктор са станали същински сътрудници, а работата ги е трансформирала в другари. Ани Цолова не крие, че сега Виктор Николаев е един от най-близките й хора. Тя съпостави тандема им с други телевизионни водещи и стигна до извода, че с Виктор са неповторими, точно тъй като са двойка, а по другите канали също има публицисти, само че те са просто двама души, седнали един до различен на екрана, само че в действителност не са двойка.

Цолова признава, че от време на време съумява да вбеси Николаев, само че постоянно усеща по кое време и за какво става това. Най-честата причина е неналичието на задоволително време в живото предаване и непрекъснатото препускане след настоящите вести.

„ Макар Виктор да не се оплаква, аз чувствам по кое време го нервирам, тъй като от време на време съм доста импулсивна, желая всичко да стане в този момент и незабавно, а също така се нервирам на разнообразни неща в ефир “, откровена е водещата. Ани Цолова дефинира себе си като екипен състезател, който цени високо мнението на всеки член на екипа. Тя е безапелационна, че макар 13-те години, прекарани в бТВ, в този момент не играе против някогашния си отбор, а се раздава за сегашния си – този на Нова телевизия. Ани Цолова разкрива още, че професионалните отговорности не й тежат, само че е схванала, че е лишена от нещо, едвам когато е станала родител. Това, което й липсва в всекидневието, е повече време, което да посвети на сина си Калоян.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР