Водещата на сутрешния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър

...
Водещата на сутрешния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър
Коментари Харесай

Цънцарова заля с неудобни въпроси шефа на Митьо Очите


Водещата на утринния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър Желязков с неуместни въпроси, на които той се запъна и ядоса. Тя попита дали децата на Иван Владимиров имат нещо общо с назначението и следствието на Очите, откакто има такива клюки.

Владимиров е безапелационен, че синът му няма никакво отношение по назначението на Очите във компанията „ Аркус – Сигурност Бургас”, макар, че го познава. Той сподели, че доста от дълго време е щял да опише тези неща, в случай че са желали, написа Блиц.

"Вие сте били търсени от медиите и преди и в случай че искахте, можехте да говорите ", отсече Цънцарова.

"Мен никой не ме е търсел в никакъв случай ", отговори Владимиров, като последва учудена физиономия от страна на русата водеща.

Тя пожела да се върнат към обстоятелствата. "Синът ви е бил началник на пандиза, а вие сте били началник на престъпния отдел на полицията в Бургас. И двамата сте свързани с Димитър Желязков, който е водач на формация за опиати ", изясни тя и попита дали това е някаква случайност.

"Имаме над 300 чиновници и са минали повече от 1000 индивида при нас. Значи ли, че в случай че някой направи нещо, аз би трябвало да нося отговорност за действията му ", попита ядосано Владимиров, само че Цънцарова не спря да рови в раната и продължи с въпрос към длъжността на щерка му и дали тя е обвързвана с следствието на Очите.

"А щерка ви, която е правист консулт в престъпния отдел на полицията, работила ли е в следствието на незаконната група на Очите ", пита тя.

Шефът на Желязков стартира да шикалкави, пробвайки се да избегне съответния отговор на въпроса, до който в последна сметка се стигна.

"Тя се занимава с доста далечни неща от проверяващите функционалности. Искате да внушите на вашите фенове, че цялата работа е обвързвана и навързана, без да имате визия по какъв начин стоят нещата ", тросна се той.

Водещата попита още веднъж непосредствено дали щерка му работи в полицията и дали е водила следствието по делата на Желязков.

"Нещо за внуците няма ли да ме питате? Може да имате някаква информация и за тях ", заяде се шефът на „ Аркус – Сигурност Бургас”, само че Цънцарова му даде време да отговори и на въпроса. След няколко минути той съобщи, че ще прекъсне диалога с медията.

"В нашата компания няма бъдеще за него ", отсече за край той.

"Дъщеря ми работи в полицията като правист в дирекция - Бургас, която се занимава с всички други битови, ежедневни и общи неща. Не е работила за следствието на Желязков, нито за атентата му. Тя просто няма такива функционалности ", безапелационен е той.

Владимиров разкри, че познава общинския консултант Бенчо Бенчев от доста години. Определи го като великодушен човек, който е помагал на доста хора и разясни: "Не приказвам за финансиране на партии, тъй като последните дни всичките медийни старания бяха ориентирани към това кой имал и кой нямал черна каса ".

Водещата продължи да задава непосредствено въпросите си, а Владимиров ги дефинира като "прекалено наивни " и съобщи, че ще прекъсне диалога с медията.

"В нашата компания няма място към този момент за него ", изрично закри изявлението си той.

Напрегнатият диалог сред Цънцарова и шефът на Димитър Желязков продължи близо час.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР