Водещата на новините по БНТ Аделина Радева е тотално неузнаваема

...
Водещата на новините по БНТ Аделина Радева е тотално неузнаваема
Коментари Харесай

Водеща на БНТ е неузнаваема! Без грим и пуши цигара

Водещата на новините по Българска национална телевизия Аделина Радева е тотално неузнаваема без грим. Журналистката беше уловена от фотографите на " Ретро “ на неформален обяд със своя дружка в кокетно заведение в центъра на столицата. Очевидно, когато не е на работа, тв звездата не държи да се демонстрира в съвършен тип и няма страхове да движи из Софийските улици без професионален макиаж.

За разлика от някои свои колежки, които не си разрешават сходни волности, Аделина дори не се беше прикрила със слънчеви очила и шапка, с цел да остане тайно за останалите гости на заведението. Аксесоара беше сложила като диадема на главата си. Подобно на Лили Иванова журналистката също крие възрастта си и никой в гилдията не знае на какъв брой тъкмо години е тя.

Радева обаче държи извънредно на фигурата си и непрестанно съблюдава строги диети, за да влиза в най-малкия размер облекла. Макар да има воля на спартанец, очевидно не й е задоволителна, с цел да се откаже от тютюнопушенето. По време на другарската си среща журналистката палеше цигара след цигара и оживено разказваше любопитни обстоятелства от битието си на своята придружителка. Единственото, по което никой в никакъв случай не би сбъркал Радева, е характерният тембър на гласа й, който всяка вечер звучи от дребния екран по време на вечерните излъчвания на " По света и у нас ". От фотосите е видно, че тя към момента не е съумяла да стигне до морския бряг, така като няма летен загар.

Beроятно годишният й отпуск занапред предстои и ще бъде през август. Всяка година тя и брачният партньор й отскачат до обичаните си места в Гърция, където Аделина е живяла повече от 10 години, преди да се завърне назад в родината и да стане едно от топ имената в гилдията на тв водещите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР