Водеща автотранспортна фирма, развиваща дейност в САЩ, отвори офиси в

...
Водеща автотранспортна фирма, развиваща дейност в САЩ, отвори офиси в
Коментари Харесай

Международна автотранспортна компания отвори офиси в Благоевград

Водеща автотранспортна компания, разрастваща активност в Съединени американски щати, отвори офиси в Благоевград.

„ Монтуей Ауто Транспорт “ идва в регионалния център на Пиринско вследствие на успешни  договаряния сред кмета Илко Стоянов и притежателите на компанията. Преди няколко месеца представители на компанията взеха присъединяване и в Първи районен конгрес „Инвестиции и нововъведения в Благоевград“, по време на който показаха убеденост, че виждат капацитет в града за разрастване на бизнес нишата, в която работят.

Компанията започва активност в Благоевград с 42 работни места и вероятност да се разраства. Основното условие е претендентите да владеят британски език, като компанията поема образованието и профилирането им откакто хората бъдат наети.

Амбицията на притежателите и мениджърите на компанията е със съдействието на Община Благоевград да открият трайни взаимоотношения със междинните и висши учебни заведения на територията Благоевград, като притеглят фрагменти за работа в компанията.

„ В мое лице и в това на екипа, с който работя, имате безспорна поддръжка. Ще спомагаме с всичко належащо, с цел да може да продължите да се развивате все по този начин сполучливо, към този момент и на територията на Благоевград “, съобщи по време на формалното разкриване на офисите кметът Илко Стоянов.

„ Монтуей Ауто Транспорт “ е открита през 2007 година и се занимава с превозване колите на клиенти сред разнообразни точки. Компанията е водач на пазара в Съединените щати. В нея все още работят над 500 индивида, от които над 200 са в България, 200 са в районен съд Македония, а централата е в Съединени американски щати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР