Водещ, момичетата и екипът се качиха на самолета във сряда

...
Водещ, момичетата и екипът се качиха на самолета във сряда
Коментари Харесай

Рекорден брой кандидатки се явиха за участие в „Ергенът“

Водещ, девойките и екипът се качиха на самолета във сряда и отлетяха за Гърция. Тази година там ще бъде сниман форматът. На борда е най-значимата фигура в шоуто-ергенът Алек. Новата вила, в която се снима предаването, е още по-луксозна от предната, която бе в Турция.

Кадрите по  снимането стартират незабавно след кацането на екипа. Около 2 месеца се снима самият формат. Победителката в шоуто ще бъде ясна първоначално н ноември. Би Ти Ви пази в цялостна загадка кои ще бъдат участничките. Най-вероятно ще има и известни персони.

В кастинга тази година се явиха рекорден брой девойки. Дали  са го харесали образно, или парите ги притеглят остава мистерия.  Напиралите за предаването били хиляди.

Водещият Наум Шопов  разкри, че с брачната половинка му Теа готвят продължение на одеве почналия сезон. Те ще снимат онлайн продължение на предаването.

Успешен, млад, постоянен и с нюх към триумфа – това е Александър Младенов. Мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си търси своята мечтана половинка в „ Ергенът “. Това е Александър Маринов.

Алек е измежду съумелите млади бизнесмени в България, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа. Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР