Водата с канела се превърна в същински хит в интернет

...
Водата с канела се превърна в същински хит в интернет
Коментари Харесай

Напитката за отслабване с канела, която се превърна в истински хит

Водата с канела се трансформира в истински шлагер в интернет пространството. Този витаминозен коктейл топи непотребните мазнини от проблематичните област - стомах, талия, ханш. Освежаваща напитка е с прелестен усет и елементарно може елементарно да се подготви вкъщи.
Ако не обичате да пиете елементарна вода, пробвайте да подобрите нейния усет със здравословни добавки, каквато е и канелата.
Водата с ябълки и канела, понижава апетита, спомага за ускорение на метаболизма и подкрепя детоксикацията на тялото.
 Мед и канела: Доказаният палач на тези здравни проблеми Мед и канела: Доказаният палач на тези здравни проблеми
Чували ли сте, че чесънът може да излекува над 100 заболявания? Ако има друго национално средство, което може да се мери с него, то това е ком...
За да приготвите тази здравословна напитка е належащо да поставите на дъното на каната една ябълка, нарязана на тънки филийки, 4 пръчки канела и няколко звездички анасон. След това прибавете 2 литра питейна вода и оставете течността в ледник за най-малко 4 часа или за една нощ.
След това разбъркайте добре и прецедете. Непосредствено преди консумация може да добавите няколко резенчета ябълка, лед и щипка канела. Ябълковата канелена вода може да се съхранява в ледник до 2 дни. Желателното е приготвенот0 количество от 2 литра да бъде употребявано в границите на деня. По този метод резултатът ще е по-бърз. 
Редовната консумация на тази напитка има още един бонус за дамите - оказва помощ им да се избавят от омразния целулит и също така усъвършенства положението на кожата. 
 

Още от ЗДРАВЕ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР