Водата е тема с нарастващо значение и обект на широка

...
Водата е тема с нарастващо значение и обект на широка
Коментари Харесай

Иновативните открития във водния сектор – акцент в знаковата конференция Води и биотехнологии

Водата е тематика с възходящо значение и обект на необятна информираност, нови бизнес модели, новаторски и софтуерни открития. Специалното издание на " Ателие по биотехнологии ", фокусирано върху тематиката " Води и биотехнологии ", което ще се организира на 10 май т.г., е отдадено на улеснението на разговора сред компании, започващи предприятия и по-големите бизнес субекти в региона на биотехнологичните разработки, и тяхното приложение във водния бранш.

Това изисква съществуването на конгрес, сплотяващ одобрени учени, бизнес водачи, интернационалните специалисти и авторитетни мозъчни тръстове, с цел да обменят разнообразни гледни точки, да генерират нови хрумвания и да образуват дълготрайни партньорства за по-устойчиво развиване и приложение на биотехнологиите във водния бранш. Тази неповторима опция дава конференцията " ".

Тя ще бъде в напълно виртуален формат и е част от. Събитието се провежда от " " и, и се реализира в партньорство с Виенската бизнес организация (), Международната асоциация на фирмите за водоснабдяване във водосборния басейн на река Дунав () и други заинтригувани страни. Експерти ще показват забавни и завладяващи лекции в дискусионни панели, фокусирани върху три съществени тематики:
Питейна вода и биотехнологии Отпадни води и биотехнологии Бъдещето на водния бранш - свързване на потребности и технологии
Повече информация по отношение на лекторите и програмата можете да намерите на интернет страницата на събитието

В първия панел на конференцията с приветствия към гостите ще се включат Лиляна Павлова, вицепрезидент на и кметът на София - Йорданка Фандъкова.

Идеолог на конференцията е " Ателие по биотехнологии " (), което свързва основни заинтригувани страни от сферата на биотехнологиите за поощряване на нововъведенията, шерване на хрумвания и интердисциплинарен продан на познания и опит на локално и интернационално равнище.

" Ателие по биотехнологии " започва през 2018 година като годишна европейска конференция и се трансформира в значимо събитие, събиращо на едно място водещи специалисти от целия свят - бизнесмени, бизнес водачи, визионери, футуристи, вложители, експерти и специалисти, работещи интензивно в региона на биотехнологиите, нововъведенията и осведомителните технологии. Освен главната есенна конференция, през годината се организират и редица сателитни събития, всяко от които е с фокус върху забавна тематика.

След триумфа на първите три издания на Ателието, уредниците уголемяват кръгозора си. От 2021 година те отварят нова глава в историята на " Ателие по битехнологии " - поредност от събития на тематика " Води и биотехнологии ". Следвайки главната идеология и идея на Ателието за поощряване на биотехнологичното развиване, с това ново начинание те не престават да надграждат началната цел за привличане на започващи компании, новаторски компании, бизнес и университетски структури, които да споделят за новаторски технологии и положителни практики, използвани във водния бранш.

Вижте повече за конференцията " Води и биотехнологии " и се регистрирайте с код за безвъзмезден достъп (BAWBSEQXKI8779) на страницата на събитието
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР