Водачите на БСП в София-област и 24-ти МИР в София

...
Водачите на БСП в София-област и 24-ти МИР в София
Коментари Харесай

Левицата пред бизнеса в София-област: БСП няма да вдига данъци

Водачите на Българска социалистическа партия в София-област и 24-ти МИР в София Иван Ченчев и Георги Свиленски се срещнаха с крупни визиите на бизнеса в Индустриалната зона в Костинброд по избор на бизнесмените.
Те посетиха предприятия в региона и разискаха проблемите на бизнеса и упованията му. Свиленски и Ченчев посетиха фабриката на „ Ролпласт " - най-голямата компания в бранша си на Балканите.
Ченчев и Свиленски организираха градивен диалог със притежателя Светослав Николчев. Малко по-късно представителите на Българска социалистическа партия организираха сказка и със чиновници, и служащи от " Ролпласт ", които са над 500 души.



Последва среща с вложители от останалите компании на територията на Индустриалната зона. Предприемачите приканиха за поддръжка на промишлеността от страната.
От бизнеса приканиха за поддръжка за промишлеността от страната. Те споделиха нуждата от създаване на пречиствателна станция, своевременна реорганизация и нарастване на потенциала на подстанция " Костинброд ".
От бизнеса акцентираха значимостта част от корпоративните налози да отиват непосредствено в бюджета на общината, в която са регистрирани субектите, и показаха недоволството си, че заради липса на правилници и наредби не може да проработи Законът за индустриалните паркове.
Инвеститорите показаха вяра за улеснение на бизнеса и по-тясно съдействие, като се оплакаха от липса на връзка с досегашните ръководещи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР