Водачът в схемата на Мастърс 1000 тенис турнира в Индиън

...
Водачът в схемата на Мастърс 1000 тенис турнира в Индиън
Коментари Харесай

Медведев: Григор може да спечели турнира, ако играе така

Водачът в схемата на Мастърс 1000 тенис шампионата в Индиън Уелс Даниил Медведев се изрече ласкаво за Григор Димитров, който го победи след популярен поврат на осминафиналите.

„ Ако Димитров продължи да играе, както стартира при 1:4 във втория сет, той ще завоюва шампионата. Разбира се, на мен ми попречи и умората, само че аз не играх искрено зле. Обаче Григор се издигна на някакво необикновено равнище. Във втората половина на мача той игра по-добре от всеки от моите съперници на US Open. Ако успее да задържи това ниво, не виждам кой може да го победи “, съобщи руснакът след срещата, представен от журналиста Мусаб Абид в Туитър.

Медведев посочи и други аргументи за загубата, която го лиши и от теоретически шансове да измести Новак Джокович от първото място в международната класация.

„ Първо, не мога да си спомня по кое време съм губил четири гейма на собствен сервис на твърди кортове. Това демонстрира какъв брой са мудни кортовете в Индиън Уелс. Чувството е, че все едно си на клей, което не ми харесва. Второ, контролът на топката. През деня това се получава мъчно, аз на практика играх без първи сервис. Помолих да слагат мача ни във вечерната сесия, само че беше невероятно. Очевидно това се отрази на резултата “, добави 25-годишният московчанин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР