Водачът на листата на ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова, кандидатът за

...
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова, кандидатът за
Коментари Харесай

Петя Аврамова и Ралица Добрева се срещнаха с жители на община Оряхово /снимки/

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова, претендентът за депутат от обединението Ралица Добрева и кметът на Оряхово Росен Добрев се срещнаха с поданици на крайдунавския град и дребните обитаеми места от общината.
„ Децата са приоритет за Община Оряхово. През годините сме вложили средства в обезпечаването на добра образователна среда, просветителна инфраструктура и енергийна успеваемост “, акцентира кметът на Оряхово Росен Добрев и посочи, че това не би могло да се случи без поддръжката на държавното управление на ГЕРБ.
В „ Детска ясла №1” в град Оряхово е сменена отоплителната апаратура, в ДГ „ Дружба “ е изработен повсеместен ремонт на покрива и оградата. Подменена е оградата и е построен покрив на междинен корпус на ДГ „ Пролет “. В ДГ „ Мир “ в с. Селановци е направена цялостна замяна на ел. инсталацията, а пред ДГ „ Слънчице “ – с. Остров са асфалтирани довеждащите до детското заведение улици. Всички здания на детските градини на територията на община Оряхово са топлоизолирани и са с реновирани фасади. В село Галово се построява нова постройка на кметството със средства от финансовата стратегия на Община Оряхово.
„ Добрият синхрон в работата сред централната власт, кметове на общини и кметове на кметства е в полза на всички жители “, акцентира инж. Петя Аврамова пред поданици на Оряхово.
По думите на Аврамова бездействието на държавната власт се отразява отрицателно в работата на локалната власт. Аврамова и Добрева разясниха, че на 14 ноември е значимо хората да създадат рационален, а не прочувствен избор. Кметовете на общини и кметства чакат постоянно определено и устойчиво държавно управление, с цел да върнат темпото, с което са работили преди политическата рецесия.
„ ГЕРБ е партията на градежа. Хората виждат ремонтираните пътища, усъвършенствана градска средата, новите паркове, актуализирани детски градини и учебни заведения. Доказали сме, че можем да се оправяме с рецесии, като икономическа, мигрантска, здравна “, бе безапелационна Аврамова.
За да поддържат претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС с тях бяха и Христина Цонева, секретар на Община Оряхово, Росица Койнова, кмет на с. Селановци, Николай Николов, кмет на с. Галово, Ирена Станкулова, кмет на с. Остров, Галина Светозарова, кмет с. Лесковец, както и общинските съветници Веселина Атанасова и Силвия Монова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР